Кетогенен статус: мазнини 72%, протеини 25%, въглехидрати 3%
Продукти за 4 порции:
свинско филе 300 г
10 резена бекон
2 червени чушки
2 с.л.краве масло
4 с.л. кокосово масло
розмарин
мащерка
сол, черен пипер
*Розмаринът и мащерката се измиват и нарязват на едро. Половината от листенцата се смесват с малко черен пипер и месото се овалва в тях.
*Филето се увива в резените бекон. Маслото се загрява и месото се запържва в него от всички страни до златистокафяво. Поставя се капак и филето се задушава на слаб огън за около 15 минути.
*Чушките се измиват, почистват и нарязват на парчета. Маслото се загрява в тиган и парченцата чушка се запържват на среден температура около 10 минути. Овкусяват се и се сервират с филето.
Няма коментари:
Публикуване на коментар